Kapd el a pillanatot!

Milyen állítási lehetőségekkel rendelkezik a CARBON háromláb?

– a lábak széthúzhatósága öt fokozatban,
– a lábak terpeszthetősége három fokozatban,
– átfordítás után a lábak terpeszthetősége fokozatmentesen,
– átfordítva a lábak széthúzhatósága öt fokozatban,
– központi tartórúd magasságának állítása fokozatmentesen,
– állványfej átszerelhetősége alsó pozícióba,
– kitekert egy-láb széthúzhatósága öt fokozatban.

CARBON háromláb

A CARBON háromlábunk egy igényesen megtervezett és legyártott pillekönnyű szerkezet, mely a választott kiváló minőségű alapanyagoknak köszönhetően nagyon jó szilárdsággal képes tartani a ráhelyezett fényképező összeállítást. A központi rúd aljában lévő horogra akaszthatsz ellensúlyt (pl. akár a természetfotózás előtt a helyszínen is kereshetsz alkalmas kavicsokat, amit egy könnyű kis zacskóban fel tudsz rá akasztani) és amellyel tovább növelheted a CARBON háromláb szilárdságát.

A CARBON háromláb magasságát széles tartományon belül tetszőlegesen be tudod állítani.  A beállítás módját a választott témához szabhatod. Közeli téma esetén a központi rúd aljából kitekerheted az ellensúly horgot és a termékhez mellékelt hosszabbító rúd közbeiktatásával átrakhatod a fejrögzítő csavarzatot a mechanikával, így a fényképezőgép objektívje egészen közel helyezhető ahhoz, amit fotózni szeretnél. Persze ha gyorsan szeretnél alacsony témára állni, akkor a lábakat is át tudod fordítani a fej oldalra.

A CARBON háromláb központi rúdja, valamint a teleszkóposan széthúzható láb szegmensei carbon csövekből készültek. A lábakat összefogó idom aluminium öntvény. A lábak a gumi végek miatt csúszásmentesek. A lábak hosszát rögzítő menetes szorító gyűrűk szintén gumírozottak, melytől nagyon kellemes fogást kapunk. A CARBON háromláb fejrészében szabványos 3/8″-16 UNC tipusú fotómenetes csatlakozó csonkot találsz, melyre könnyedén rögzíteni lehet a STABI photo-mechánkat, vagy bármilyen ilyen menettel rendelkező fényképezőgép tartó mechanikát.
A CARBON háromláb puha fogófelülettel rendelkező lába kitekerhető és az erre átszerelt fej csavarzattal használható egylábas alátámasztásként is.
A CARBON háromlábat cipzáras vászon hordtáskával szállítjuk.

A CARBON háromláb műszaki adatai:

– típus: teleszkóposan széthúzható egy/háromláb fotózáshoz,
– tömeg: 1123g (háromláb), 246g (egyláb).
– rögzítőcsavar: 3/8″ – 16 UNC apa menet,
– anyagok: karbon csövek, AlMg öntvény fej,
– max. magasság: 1200mm,
– max. terhelhetőség: 15kg,
– felületvédelem: fekete elox.

CARBON háromláb

25 000

Ft.

Termék galéria: