Hogyan tudsz termékeinkből rendelni?

– nagyon egyszerűen és ahogy szeretnéd. Választhatsz raktárkészletünkből, akkor ezen az oldalon add le a rendelésed a lenti Rendelési ablak segítségével, vagy küldj levelet e-mail címünkre:

– ha egyedi terméket, szolgáltatást szeretnél rendelni, akkor javasoljuk, hogy a Kapcsolat oldalunkon keress minket.

Rendelés

A STABI oldala nem webáruház, jellemzően egyedi termékeket készítünk. A nagyobb érdeklődésre számot tevő termékeinkből készítünk raktárra is darabokat, melyekből ezen oldalon gyakorlatilag azonnal tudsz vásárolni. Tartunk raktáron olyan más termékeket is, melyek jól kiegészítik az általunk készítetteket. A termékeink köre terveink szerint majd folyamatosan bővül. A jelenleg elérhetőeket a lenti listában találod. Vevőink kiszolgálása a beérkezett rendelések sorrendjében történik. A feltüntetett raktárkészlet csak tájékoztató jellegű, de ha valamelyik termék elfogyna, úgy törekszünk arra, hogy mielőbb ismét elérhető legyen.

Postázás

Termékeinket egyeztetést követően személyesen is átveheted, de igény szerint postázzuk is számodra azokat. A postázáshoz választhatod a Magyar Posta, GLS, vagy a Foxpost szolgáltatását.
A honlapunkon megadott árak nem tartalmazzák a postázás költségeit, mértéke minden esetben a postai szolgáltatók által meghírdetettek szerint kerülnek felszámításra. A pontos összegről minden esetben előzetesen egyeztetünk Veled.

Számlázás és Fizetés

Termékeinket alanyi mentes (0% áfa-t tartalmazó) számlával küldjük számodra.
A fizetéshez kérhetsz postai utánvétet, vagy választhatsz utalásos fizetést. A részleteket a rendelésed intézésekor egyeztetjük.

Közvetlenül rendelhető termékeink

A közvetlenül rendelhető termékeinket a pillanatnyi raktárkészlettel (nem automatikusan frissített adat) valamint darabárral itt találod:

STABI micro-mecha

raktáron: 3db

20.000 Ft

Micro-mecha (proto1)

raktáron: 2db

10.000 Ft

Micro-mecha (proto2)

raktáron: 1db

10.000 Ft

STABI photo-mecha

raktáron: 10db

20.000 Ft

CARBON háromláb

raktáron: 4db

25.000 Ft

Háromláb merevítő (fekete)

raktáron: 1db

25.000 Ft

Háromláb merevítő (fehér)

raktáron: 6db

25.000 Ft

STABI okulár tálca (alu EQ3)

raktáron: 7db

25.000 Ft

Zöld lézerpointer

raktáron: 27db

3.000 Ft

ECO gömbfej

raktáron: 8db

7.500 Ft

Rendelési ablak

Az alábbi adatok kitöltésével tudsz rendelést indítani. Kérjük add meg neved (akár csak keresztneved, beceneved, ahogy válaszunkban majd szólíthatunk), illetve e-mail címed, melyen rendelésed részleteit egyeztetjük majd. Ezen adatok csak a kapcsolat felvételhez szükségesek.
Válassz terméket a listából, vagy add meg az üzenet részben melyik termékünkből szeretnél vásárolni. Más kívánságaid, preferenciáid is megfogalmazhatod itt.
Az elküldött üzenetedből csak a visszaigazolást követően lesz tényleges rendelés. Üzenetedre a beérkezést követően a lehető leghamarabb igyekszünk válaszolni. Válaszunkat a fenti e-mail címünkről fogod megkapni. Ha véletlenül nem érkezne meg 1-2 napon belül, akkor lehet, hogy a spam mappádba került, hibás e-mail címet adtál, vagy postaládád tele van. Ha bármilyen nehézségbe ütközöl kérünk vedd fel velünk újra a kapcsolatot!

2 + 13 =